Banijay Iberia ha nomenat Miguel Martín com a nou director general de la productora Zeppelin. Substitueix en el càrrec Amparo Castellano, que deixa la companyia per “embarcar-se en nous projectes professionals”, assenyala en un comunicat el grup.

Director i productor de programes d’entreteniment i ficció a Espanya i Amèrica des de 2004, Martín es va incorporar a Banijay Iberia el 2019, on actualment formava part de Banijay Birds, branca que desenvolupa continguts originals per a plataformes d’streaming, a més d’exercir de productor executiu.

“Banijay Iberia ha tingut la sort de comptar, des de 2019, amb Miguel Martín entre les seves files, un líder nat que ha demostrat una creativitat desbordant. La seva aposta constant per la innovació ha permès la creació de projectes originals amb perspectives úniques, Tot això, unit a la seva excel·lent capacitat per gestionar grans produccions amb resultats excel·lents, el converteixen en la persona ideal per assumir la direcció general de Zeppelin”, assenyala Pilar Blasco, consellera delegada de Banijay Iberia.

“És un orgull per mi posar-me al capdavant d’un equip que, durant els 30 anys, ha demostrat una enorme vàlua en la producció de formats”, ha apuntat Martín. “Zeppelin ha assolit allò que poques companyies audiovisuals aconsegueixen: reinventar-se i innovar, fer que els seus programes paralitzin el país, crear grans marques originals, o coproduir amb els grans referents internacionals. És un honor treballar perquè aquest camí continuï, alhora que assumim nous desafiaments en una aposta constant per la creativitat”, afegeix el nou director general.