La televisió local vallesana MolaTV ha llogat les dues llicències que fins ara ocupava el canal 4 TV Mediterrani (Lauren Films) a les demarcacions de la TDT local de Tarragona i Vilanova i la Geltrú. Així doncs, des d’aquest dimecres, la cadena musical també es pot veure a les comarques del Tarragonès, Alt Camp, Conca de Barberà, Garraf, i Alt i Baix Penedès.

D’entrada, les dues noves freqüències ofereixen la mateixa programació que al Vallès Occidental, però està previst que en un futur s’incorporin alguns espais en desconnexió, segons expliquen des del mitjà a Comunicació 21. Dirigida a un públic jove, la cadena emet tant continguts propis com de Televisions Digitals Independents (TDI), a la qual també pertanyia 4 TV Mediterrani.

Amb aquest operació, MolaTV, amb seu a Sabadell, amplia el seu àmbit d’emissió, que fins ara es limitava a la llicència del Vallès, la cobertura de la qual també arriba a una part de la zona nord de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Per la seva part, 4 TV Mediterrani estava gestionada per Cat 4 TV, de Lauren Films, i emetia des de feia quatre anys de manera irregular i amb baixa qualitat tècnica. Fa uns mesos se’n va anar a negre sense previ avís, cosa que tampoc era el primer cop que succeïa.