El Govern ha aprovat aquest dimarts el nomenament de diversos càrrecs intermitjos, entre ells el d’Antoni Molons com a director general de Mitjans Audiovisuals, i el de Carles Flamerich com a director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació.

Nascut a Barcelona l’any 1970, Antoni Molons ha treballat a la direcció general de Mitjans Audiovisuals en el programa de desenvolupament i implementació de la TDT local a Catalunya, i ha estat assessor legal de municipis concessionaris de TDT i de televisions locals.

Molons també ha treballat al consorci local Localret, des d’on va assessorar legalment els municipis concessionaris de la TDT local i consorcis públics. També ha assessorat legalment els ajuntaments en qualsevol matèria audiovisual.

Per la seva part, Carles Flamerich, de 46 anys, fins ara era el president del Cercle Tecnològic de Catalunya (Ctecno). A més, també ha estat director d’administracions públiques de la consultora de serveis tecnològics Concatel Vanture Team, i ha estat vinculat professionalment a diverses empreses del sector, entre elles la multinacional T-Systems.

En el nou Govern, Telecomunicacions deixa de dependre de Governació i passa a estar integrada a l’àrea d’Indústria, ara denominada Empresa i Ocupació, sent la primera vegada en la història de l’administració catalana que aquesta àrea s’ubica en aquest Departament. També desapareix la secretaria com a tal, sent l’àrea de telecomunicacions una direcció general del departament d’Empresa i Ocupació.

Finalment, tal com vam avançar aquest dilluns, el consell executiu també ha nomenat Jordi Cuminal com a nou director general de Comunicació, que s’ocuparà de les relacions amb els mitjans i de marcar la política informativa de l’Executiu.