L’Espai Cultural Kursaal de Montcada i Reixac acull aquest dissabte, a les 10 h, la jornada Com es transformen els mitjans de comunicació? Experiències, reptes i amenaces. Organitzada per Montcada Comunicació, l’organisme autònom que gestiona els mitjans municipals, la sessió vol reflexionar sobre els mitjans de proximitat i els nous canals de comunicació.

En la taula participaran Agustí Danés, director editorial del grup El 9 Nou; Mònica Lablanca, directora de Cugat Mèdia; Óscar Sánchez, director dels mitjans de comunicació de l’Hospitalet de Llobregat; Julià Guerrero, director de mitjans de Castellar del Vallès, i Pilar Abián, directora de Montcada Comunicació.

Tots ells conversaran i analitzaran el paper dels mitjans i dels nous canals, i com arribar al màxim de públic objectiu, així com els reptes i amenaces a què s’enfronten. L’objectiu és conèixer l’evolució dels mitjans de proximitat i compartir experiències reals en ràdio, televisió, diaris digitals i publicacions impreses.

L’activitat s’emmarca en el 35è aniversari de Montcada Ràdio i el 30è del diari La Veu.

La jornada es podrà seguir de manera presencial o telemàticament a través de La Veu i del canal de YouTube de Montcada Comunicació.