El programa radiofònic Nadie sabe nada d’Andreu Buenafuente i Berto Romero tindrà una versió televisiva a HBO Max per a Espanya i Llatinoamèrica. L’estrena serà el 18 de juny. Tot i el salt a la plataforma, la producció d’El Terrat continuarà amb el format de ràdio a Cadena SER, de pòdcast i la versió per a YouTube.  

Nadie sabe nada va néixer el 2013 a la SER com un programa d’improvisació i humor basat en la complicitat artística i personal de Buenafuente i Romero, trets distintius que es mantindran en aquesta nova etapa.  

“És com si posessis en una paella els 30 anys de carrera i així ben calent s’anés reduint i reduint; i el que queda, pura reducció saborosa, és el Nadie sabe nada. Un format en què Berto Romero i jo mateix actuem de xefs i cuinem un plat que ens hem inventat, reducció de carrera de còmic”, assenyala Buenafuente. 

“És un espai protegit. Una mena de corral per a dos còmics, una gàbia per divertir-se, un chiquipark per a dos senyors grans. Un ring de comèdia setmanal, un mà a mà humorístic. Un somni, vaja”, diu Romero sobre el programa. 

Segons Miguel Salvat, productor executiu d’HBO Max, l’adaptació de Nadie sabe nada per a televisió “suposa un pas lògic i per descomptat molt tonificant per a la nostra marca”.