L’actual presidenta i consellera delegada Condé Nast a Espanya, Natalia Gamero del Castillo, assumirà la direcció general del grup a Europa a partir de l’1 de gener. Es tracta d’un càrrec de nova creació, amb base a Londres, amb el qual Gamero s’encarregarà de supervisar totes les operacions europees de Conde Nast, incloent el Regne Unit, França, Itàlia, Alemanya i Espanya.

Natalia Gamero fa gairebé 20 anys que treballa a Condé Nast, on ha exercit diverses responsabilitats en àrees com negoci digital, branded content, màrqueting, comunicació o direcció editorial. El juliol de 2019 es va convertir en la primera dona en ocupar la màxima posició executiva de la filial espanyola de Condé Nast.

“Com a presidenta i CEO d’Espanya, ha jugat un paper determinant en la nostra trasnofmació digital, impulsant un dels negocis més destacats de la companyia”, destaca Roger Lynch, conseller delegat de Condé Nast. “La Natalia és conscient de la importància d’invertir en contingut local al temps que expandim la nostra influència a través de nous canals que impacten en audiències globals, cosa que contribuirà enormement al nostre èxit futur a Europa”, afegeix.