El grup Catmèdia catmedia.cat ha posat en marxa AndorraDirecte, el primer diari digital nadiu andorrà. És la 13a capçalera vinculada al grup que edita tant el directe!cat com els digitals territorials AraGirona.cat, AraPonent.cat i AraVallès.cat, entre d’altres.

El nou mitjà, que es va posar en marxa la setmana passada, una abans de les eleccions i en plena crisi econòmica, neix amb la voluntat de “remar per tirar el vaixell endavant”.

El director d’AndorraDirecte és el periodista Arnau Colominas, gerent del Centre de la Cultura Catalana a Andorra i locutor del Grup Flaix, que s’ha marcat com a objectius “explicar la informació del país en temps real” i ser “l’altaveu del que passa a peu de carrer”.

A més de les notícies d’informació general, el digital compta amb la col·laboració d’un equip d’opinadors que donarà el seu punt de vista respecte l’actualitat andorrana. A banda, també tindrà una presència activa a les xarxes socials Facebook i Twitter, a través de les quals els lectors també podran aportar la seva opinió.