A l’abril es va posar en marxa Coolt, un nou digital de cultura i tendències, que aposta pel periodisme narratiu i es dirigeix a la comunitat hispanoparlant. El nou mitjà s’aixopluga dins el grup Crónica Global, està dirigit pel periodista Albert Montagut, amb Daniel R. Caruncho com a editor en cap i Laura Jiménez​​​​​​​ de directora de negoci.

“Darrere d’aquest projecte hi ha il·lusió, passió, independència i una necessitat imperiosa de proporcionar servei al lector. Un ideari que comparteixen els diferents periodistes d’Amèrica i Europa que col·laboren en aquest mitjà, les trajectòries es caracteritzen per una visió oberta, global i lliure de la societat”, assenyala Montagut.

El periodista explica que el projecte es va començar a gestar el 2012, i que durant aquests nou anys s’ha anat remodelant i transformant abans de veure la llum. “La nostra publicació busca crear una comunitat de lectores i lectors que vulguin complementar el seu consum de mitjans generalistes amb continguts de valor que no estiguin subjectes a les urgències informatives del dia”, apunta sobre Coolt, del qual destaca que té una concepció de la cultura “transversal”.