El proper dissabte al migdia es posa en marxa a Barcelona el cicle Vermut & Periodisme, una trobada mensual que reunirà diferents professionals del sector amb l’objectiu de debatre i reflexionar amb esperit crític sobre la professió. El cicle, impulsat per Marta Aguilar (Talent&Co) i Víctor F. Clares (Amor a l’Art), tindrà lloc el darrer dissabte de cada mes.

La particularitat de les sessions, cadascuna dedicada a un tema específic, és que el debat es plantejarà mitjançant un joc: s’interpel·larà els professionals del periodisme i la comunicació convidats mitjançant preguntes i/o informacions que trobaran dins d’uns sobres de colors. Així, hauran de reflexionar sobre cites, titulars de premsa, preguntes i piulades. El debat també preveu la participació del públic assistent i del que el segueixi via Twitter.

La primera sessió, que ja té l’aforament complet, porta per títol El periodisme en busca de sentit: més enllà de les sis W, i els convidats són David Vidal, professor de periodisme Literari a la UAB i compulsor de Som Atents; Cristina Fallarás, col·laboradora d’El Mundo i eldiario.es; Xantal Llavina, directora i presentadora de Directe 4.0, de Ràdio 4; Sergi Picazo, periodista d’El Punt Avui i membre del col·lectiu Contrast; i Jaime Serra, cap d’infografia de La Vanguardia.

Per fer honor al nom més enllà de l’horari, després del debat hi haurà un aperitiu que servirà per fer networking amb la resta d’assistents.