El diari Pirineus Digital ha començat a caminar aquest divendres per cobrir l’actualitat de les comarques de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. El nou mitjà forma part del grup Cadena Pirenaica, amb mitjans com Pirineus TV o Pròxima FM, entre d’altres.

Així doncs, a més de disposar de personal propi per a la creació de continguts, Pirineus digital suma l’estructura dels altres mitjans del grup per tal de fer una cobertura més completa, amb periodistes treballant presencialment en totes i cadascuna de les comarques de l’Alt Pirineu.

A més d’aquestes comarques, Pirineus Digital també fixarà l’atenció en territoris pròxims com Andorra, que per la seva influència a la zona acaba generant notícies d’interès també per al públic altpirinenc.

El nou mitjà vol esdevenir una eina més al servei de l’Alt Pirineu i la seva gent. “Explicant allò que hi passa –i intentant esbrinar el perquè, quan convingui– vol contribuir a fer que els altpirinencs estiguem més ben informats, tinguem més elements per fer-nos una idea d’allò que passa al nostre voltant i puguem opinar-ne amb fonaments”, assenyala en el primer editorial.

“Si, a més, ajudem al fet que els altpirinencs ens coneguem més entre nosaltres, reforçant aquests lligams comuns i fent més permeables les muntanyes que ens separen, ens donarem doblement per satisfets”, afegeix.