L’1 de gener del 2013 es posarà en marxa un nou diari digital, La Veu del País Valencià, un mitjà independent que neix amb la voluntat de reflectir la realitat del territori, informar i opinar sobre els afers públics que no apareixen a la resta de mitjans, i denunciar les injustícies que afecten a la ciutadania valenciana. Així, el nou digital aposta pel canvi social i per vertebrar el País Valencià des de l’àmbit comunicatiu.

Per tirar endavant el projecte, els seus impulsors demanen la cooperació dels lectors mitjançant el micromecenatge amb l’aportació d’un euro mensual. Amb la campanya Un cafè al mes, es vol aconseguir l’adhesió de 10.000 persones per consolidar La Veu del País Valencià.

El futur nou mitjà pretén arribar a la part de l’opinió pública valenciana que es situa ideològicament en la defensa de l’estat del benestar social, els serveis públics bàsics, les polítiques econòmiques alternatives a les neoliberals, la sostenibilitat ambiental i els valors propis del País Valencià.

Així, la línia editorial es basarà en la defensa i exigència de quatre valors essencials: els drets humans; la pau i la no-violència; el respecte per a la natura i el medi ambient; i la cultura, llengua, patrimoni i història del País Valencià.

El contingut de La Veu s’estructurarà en set grans àrees: a banda de laTerritorial i la Temàtica, més “convencionals”, hi haurà RedactaVeu (tot el contingut de producció pròpia); InfoAgències (notícies d’actualitat de l’ACN i Efe); ValenXarxa (connexió amb altres suports digitals de valencians que publiquen a internet); EspaiCívic (el periòdic de les minories i del món associatiu) i ParticiVeu (participació directa dels lectors). Inicialment, la redacció estaria formada per tres persones.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram