L’Associació Territori i Sostenibilitat llançat Món Rural, un digital que vol omplir un buit mediàtic i acostar la realitat de les zones rurals de Catalunya i el seu paper com a motor de l’economia i la vida social.

L’objectiu és posar en valor l’agroterritori, la seva gent, les petites i mitjans empreses, i l’esforç dels diferents agents, així com els serveis i les funcions ambientals i socials que ofereix al conjunt de la societat.

Així doncs, el nou mitjà mostrarà l’activitat dels professionals del sector, i recollirà les necessitats de pobles i ciutats, les diferents iniciatives emprenedores i projectes culturals.

“Fem periodisme dirigint la mirada a allò què passa més enllà de les ciutats. Escrivim per descobrir la riquesa de les nostres comarques, de les persones que hi viuen i la diversitat de les seves iniciatives”, assenyala el mitjà.

“Parlem de la terra per situar el sector primari al lloc que es mereix, però també abracem el nostre patrimoni cultural, històric i natural”, afegeix. “En definitiva, mirem al territori per entendre tot un país”, rebla.