Reusdigital.catLanova Ràdio i InfoCamp.cat han convocat la primera edició del Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat, el qual ret homenatge al seu excompany, mort el desembre passat als 27 anys en un accident de moto.

El premi vol reconèixer la trajectòria de joves periodistes “compromesos amb la professió, l’honestedat, el compliment del codi deontològic, la capacitat d’iniciativa i l’emprenedoria en el món de la comunicació”.

El guardó es dirigeix a periodistes de fins a 27 anys, residents al Camp de Tarragona o les Terres de l’Ebre, i té per objectiu premiar i estimular la realització i difusió de treballs periodístics relacionats amb les comarques meridionals (premsa escrita, ràdio, televisió i fotoperiodisme), o bé reconèixer una trajectòria professional que s’hagi destacat en la promoció de treballs periodístics o iniciatives en l’àmbit de la comunicació corporativa i l’emprenedoria.

Les bases accepten treballs tant inèdits com publicats en algun mitjà entre l’1 d’octubre de 2015 i el 30 de setembre de 2016, dia en què finalitza el termini per presentar-se a la primera edició. S’atorgaran tres guardons: un primer dotat amb 1.500 euros; el segon, amb 900, i el tercer amb 600 euros.

El veredicte es farà públic al novembre, i el lliurament tindrà lloc el 25 del mateix mes en un acte al Castell del Paborde de la Selva del Camp.