El grup MónMedia Press ha impulsat el primer diari digital en català destinat al col·lectiu de professionals que es dediquen a l’atenció de les persones grans. LaGentGran.cat tindrà actualització diària de notícies, firmes d’opinió, i sobretot pretén impulsar la secció de serveis, recollint tota la documentació, subvencions i bibliografia del sector.

El portal està pensat especialment per als professionals que es dediquen a la cura de les persones grans. Així ho ha explicat a Comunicació 21 el responsable del nou diari digital, Xavier Serrahima. El públic potencial, doncs, són les entitats, fundacions, obres socials i administracions que tenen com a finalitat l’atenció a les persones grans.

MónMedia Press és l’empresa editora de la revista Temps de Viure, dedicada també a les persones grans, però en aquest cas directament a elles. Temps de viure s’edita en paper, tot i que també forma part del quiosc Zinio, mitjançant un acord amb l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català  (APPEC). Anteriorment, MónMedia Press havia publicat les revistes Catalunya Esport i Gent del Barri, i en l’actualitat està més especialitzada en serveis editorials.