Aquest 1 de juny va començar a caminar elPrimer.cat, el primer diari digital esportiu de la comarca del Garraf. La posada en marxa es produeix en plena desescalada de la crisi sanitària del coronavirus: “Venen temps difícils i obrir ara un mitjà de comunicació, per petit que sigui, és agosarat. ElPrimer.cat té per davant una llarga cursa de fons. No hi faltaran els obstacles, però aquest mitjà neix des de la il·lusió per fer periodisme”, assenyala el seu impulsor, el periodista Gerard Muñoz Chércoles.

El nou mitjà s’estructura a partir de diverses seccions segons les modalitats esportives més mediàtiques de la zona: Futbol, Hoquei patins, Bàsquet, Atletisme, Futbol sala i Poliesportiu. L’actualitat esportiva marcarà el contingut del portal, que es complementarà amb entrevistes i reportatges més atemporals.

El digital es presenta com un “aparador” a la xarxa per a esportistes, clubs i seguidors de la comarca. “Fer d’elPrimer.cat el mitjà de referència dels amants dels esports del Garraf és un repte apassionant”, assenyala el seu director, amb més de 18 anys de bagatge a l’extint Diari de Vilanova, entre altres mitjans.