La plataforma d’streaming Sonora proposa un servei de subscripció d’àudio en espanyol únicament amb continguts originals, entre els quals pel·lícules, sèries i documentals, programes i nous formats narratius. El projecte l’impulsa el periodista Toni Garrido amb l’agència Wink TTD i Atresmedia.

Sonora ha arribat al mercat amb 50 produccions i més de 350 episodis, als quals cada setmana s’hi sumaran dos nous títols exclusius. La previsió és oferir més de 115 produccions i 1.000 capítols a finals d’any.

La plataforma compta amb continguts creats per Isabel Coixet, Daniel Sánchez Arévalo, Gracia Querejeta, Julio Medem, Cesc Gay, Pilar Palomero, Albert Espinosa, Mamen Mendizábal, David Trueba, Jon Sistiaga, Espido Freire, Hernán Casciari, Martín Caparrós, Andrés Calamaro, Kiko Veneno i Miguel Rellán, entre d’altres.

Sonora neix amb l’ambició de “transformar la manera en què es consumeix l’entreteniment en àudio”. En aquest sentit, apunta que proporciona una experiència “allunyada del pòdcast i més pròxima a les aplicacions d’streaming de vídeo”.

El preu de la subscripció és de 4,99 euros mensuals o 39,99 euros anuals, amb 14 dies de prova gratuïts, i sense compromís de permanència.