Netflix ha incorporat la sèrie Benvinguts a la família al seu catàleg en versió original en català subtitulada en diferents idiomes i també doblada al castellà. És la primera vegada que la plataforma audiovisual nord-americana compra els drets per estrenar mundialment una ficció emesa a TV3.

Anteriorment, Netflix ja havia adquirit els drets d’emissió de Merlí, però en aquest cas només per a Llatinoamèrica i els Estats Units.

Benvinguts a la família és una producció d’Arca Audiovisual (filial de Filmax) creada per Pau Freixas i Ivan Mercadé, protagonitzada per Melani Olivares, Yolanda Ramos, Ivan Massagué, Nao Albet, Georgina Amorós, Leïti Séne i Nonna Cardoner.

La primera temporada consta de 13 capítols de 50 minuts i ja se’n prepara una segona. La previsió és començar a rodar el darrer trimestre de l’any per poder-la estrenar a principis de 2019.

El primer capítol de Benvinguts a la família es va emetre el 22 de gener i va suposar la millor estrena d’una sèrie de TV3 en els últims deu anys amb 777.000 espectadors i un 25,8% de quota de pantalla. La temporada es va tancar amb una audiència mitjana de 482.154 espectadors i un 16,37% de share.