Neus Bonet ha estat reelegida degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya per un nou mandat de quatre anys. La candidatura que encapçalava, Més periodisme, és l’única que s’ha presentat al procés electoral, de manera que ha estat proclamada automàticament (tal com preveuen els estatuts de l’entitat) després que la Junta Electoral Central l’hagi certificat validant els avals.

Per a la demarcació de Barcelona, la junta de govern la constitueixen el president Joan Maria Morros, el vicepresident Carles Prats, el secretari Francesc Canosa, la tresorera May Revilla, i les vocals Mònica Planas, Laia Forès, Cristina Salvador, Ismael Nafría, Gemma Nierga, Xavier Vilà, David Melgarejo, David Badia, Marc Vicens, Laura Saula i Pipo Serrano. Respecte a l’anterior junta només repeteixen Morros, Prats, Canosa Forès i Nafría.

Per la seva part, la junta de la demarcació de Girona queda formada pel president Joan Ventura, el vicepresident Jordi Grau, el secretari Francesc Xavier Cusell, el tresorer Xavier Masachs, i les vocals Elizabeta Don Lapko i Sílvia Planas. Aquí s’incorporen Grau i Don Lapko.

A la demarcació de Tarragona la junta la componen la presidenta Coia Ballesté, el vicepresident Esteve Giralt, el secretari Josep Baiges, el tresorer Manel Sastre, i les vocals Mercè Ribé i Ruth Troyano. En aquest cas només repeteixen Ballesté (que relleva Sara Sans en la presidència) i Giralt.

La junta de la demarcació de Lleida està constituïda pel president Rafael Gimena, el vicepresident Josep Ramon Ribé, la secretària Laura Alcalde, el tresorer Albert Guerrero, i les vocals Estela Busoms i Lourdes Ballarín. Aquí els únics que repeteixen Gimena i Ribé.

La junta de la Catalunya Central la formen el president Enric Badia, la vicepresidenta Mar Martí, el secretari Jesús Sagués, el tresorer Salvador Redó, i els vocals Abel Gallardo i Noemí Badrenas. Respecte a l’anterior mandat s’incorporen Martí, Redó i Badrenas.

Finalment, la junta de la demarcació de les Terres de l’Ebre queda formada pel president Josep Baubí, el vicepresident Albert Mestre, la secretària Sílvia Tejedor, la tresorera Anna Ferràs, i els vocals Oriol Gracià i Andreu Prunera. Aquí l’única que repeteix és Tejedor, que cedeix la presidència a Baubí.

Els sis presidents de les respectives demarcacions són també vicedegans del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

La candidatura Més periodisme ha presentat un total de 347 avals, dels quals 336 vàlids i 11 que no, superant el mínim de 198 avals, així com els mínims per demarcació.