El periòdic vallesà NewTime segueix creixent i aquest divendres llança el suplement Vallès Econòmic, que s’encartarà un cop al mes amb la capçalera. No és l’única novetat gener que presenta el grup aquest gener. El passat dia 9, NewTime va estrenar disseny amb un nou format de portada reversible, una per a Terrassa i l’altra per a Sabadell (abans ambdues ciutats compartien portada), amb la columna lateral dedicada a la resta del Vallès Occidental.

Amb el nou format, ara a l’interior de NewTime els continguts estan separats per a cada població. El nou disseny té per objectiu potenciar, dinamitzar i posar en relleu les dues cocapitals i la comarca del Vallès Occidental.​

NewTime, publicació de pagament que es distribueix dilluns i divendres en un centenar d’establiments, va començar a caminar a Terrassa l’11 de novembre de 2013, i el passat 23 d’abril es va estendre a Sabadell. Els dilluns la capçalera encarta el suplement iEsport, i a partir d’ara, un divendres al mes, Vallès Econòmic.

A banda, a l’octubre el grup va incorporar a la seva cartera el periòdic quinzenal gratuït El Diari del Vallès, una part del qual també s’adjunta amb NewTime.