El proper 28 de gener finalitza el termini per presentar-se als Premis Laus de disseny gràfic i comunicació visual, convocats per l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics del Foment de les Arts Decoratives (ADG-FAD).

Les categories dels guardons són disseny gràfic; web i mitjans digitals; creativitat publicitària i audiovisuals, a més de premiar l’excel·lència. La convocatòria és oberta a tots els treballs impresos, publicats, emesos, visionats online o editats durant l’any 2010.

Totes les obres que el jurat decideixi destacar amb el guardó Bronze Laus seran reproduïdes en el llibre Laus que s’edita cada any. D’aquesta primera selecció, el jurat determinarà quines obres són mereixedores de la distinció Plata Laus, guardonades amb un diploma, i d’aquestes, el jurat escollirà les peces que es premiaran amb el trofeu Or Laus.

Finalment, entre els ors de cada categoria, el jurat n’escollirà el millor dels millors: el Grand Laus. En total es donaran sis Grand Laus.

La convocatòria inclou la celebració de la 14a edició dels Premis Laus de Gràfica i Comunicació d’Administracions Públiques, que distingeixen a les institucions públiques que aposten per el disseny excel·lent i la qualitat gràfica.

En paral·lel, també se celebra la 8a edició dels Premis Laus Estudiants, concedits per un jurat format per alguns dels millors professionals del país i que tenen com a objectiu incentivar el treball dels estudiants de disseny gràfic i publicitat i, a més, oferir una panoràmica del treball de les noves promocions.