La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha obert una convocatòria per al desenvolupament d’aplicacions natives per a dispositius mòbils (Android i iOS) lligades als continguts i marques de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio. El termini per presentar propostes romandrà obert de manera permanent mentre el concurs estigui publicat al web de la Corporació.

La convocatòria s’adreça a desenvolupadors i empreses TIC que vulguin presentar propostes per a una col·laboració on es compartirien “esforços i beneficis”. La CCMA aportarà els continguts, la promoció i la “força” de les seves marques, mentre que els desenvolupadors posaran el coneixement del mitjà, el disseny, el desenvolupament de les aplicacions i el seu manteniment. Ambdues parts pactarien el repartiment d’ingressos.

La Corporació assegura que, amb aquesta iniciativa, es vol potenciar la col·laboració amb les empreses del sector tecnològic; incentivar i promoure la creació d’aplicacions per a dispositius mòbils amb continguts i marques de la CCMA, i ajudar al creixement de les empreses que treballen en aquest sector.