L’Associació de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC) ha posat en marxa la 19a edició dels Premis Zapping, que es lliuraran el 6 de març en un acte al Palau de Congressos de Barcelona. Així doncs, els espectadors ja poden votar al web de l’associació en les diferents modalitats. El termini finalitza el proper 27 de gener.

Enguany s’ha eliminat la categoria de millor sèrie ja que, amb les retallades, es considera que hi ha poca producció pròpia i amb un nivell de qualitat òptim, segons expliquen des de TAC a Comunicació 21. Amb tot, en els premis especials que atorga directament l’Associació sí es distingirà una sèrie que compleixi els requisits.

Així doncs, les categories que poden votar els espectadors són actualitat informativa i entrevistes; actriu; actor; entreteniment/concurs; presentador/a; cultural/divulgatiu/documental; videojocs i iniciativa a internet de protecció a la infància. De les votacions en sortiran tres finalistes per categoria. D’aquests, un jurat escollirà els guanyadors, que es donaran a conèixer el 6 de març.