El jurat de la vuitena edició del Premi Quim Regàs de Periodisme ha decidit per unanimitat distingir la Olga Viza, actualment entrevistadora al diari Marca, en reconeixement a la seva “llarga i fecunda trajectòria periodística com a professional en l’àmbit de la informació esportiva”.

El veredicte destaca que la seva adaptació al mitjà televisiu li va permetre especialitzar-se en la narració de tot tipus de disciplines esportives. A més, ressalta que la periodista barcelonina ha destacat especialment per les seves entrevistes a esportistes i personatges públics, “fent de l’entrevista un gènere proper, apassionat i personalitzat”.

El lliurament del premi, que consisteix en una obra de l’artista Joan Pere Viladecans, tindrà lloc un dia per determinar del mes de juny en un acte al Parlament.

El jurat estava format per Santi Nolla, Francesc Aguilar, Carlos Martín, Lluís Canut, Arturo San Agustín, Antoni Cases, Tatxo Benet, Carlos Pérez de Rozas, Sebastián Serrano, Joan Vilaprinyó, Josep Maria Artells, José Luis Martínez, José María Alguersuari i Rafael Jorba.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram