La fusió entre Infinia AD SAU, Infina SL (ambdues propietat del grup Landon) i Molinare SAU (de Mediapro) en una nova empresa dedicada a la postproducció audiovisual (participada majoritàriament per la productora de Jaume Roures) pot acabar amb la sortida de 53 treballadors dels 200 que formen la plantilla.

L’ERO presentat a l’abril ha trobat l’oposició del comitè d’empresa, que ha convocat una vaga per als propers 20 i 24 de juny. Els sindicats demanen que es recol·loquin els afectats en altres empreses d’ambdós grups, però que, en tot cas, les indemnitzacions de 25 dies per any treballat amb un topall de 15 mensualitats que s’han ofert passin a 45 dies.

Els representants dels treballadors també demanen que es subroguin en les mateixes condicions laborals tots aquells que continuïn, ja que l’empresa també vol rebaixar de manera important les condicions salarials a 16 treballadors més, i reorganitzar la classificació professional general amb una reducció de la nòmina inclosa.  

Inicialment, hi havia convocada una vaga per al dijous, però ha estat desconvocada d’una reunió entre sindicats i direcció aquest dimarts. Les tres empreses sumen quatre seus: dues a Barcelona i dues a Madrid.