Aquest dijous, a les 16 h, l’auditori del Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra acull un taller-debat sobre el paper dels comunicadors en la responsabilitat social i l’ètica dels mèdia. El taller-debat comptarà amb la participació, entre d’altres, de Jordi Pérez Colomé, periodista i escriptor, director del blog Obamaworld; Carme Basté, directora de responsabilitat social corporativa de la CCMA; Sílvia Cobo, periodista i analista de mitjans, promotora del col·lectiu BCNMediaLab, i Pere Sanz, de COMràdio.

La jornada té lloc en el marc del Premi del Consell Municipal de Benestar Social (CMBS) als Mitjans de Comunicació , que reconeixen la tasca informativa dels professionals que amb els seus treballs contribueixen al coneixement i la sensibilització sobre la realitat social de Barcelona.

El termini per presentar-se a la 19a edició del guardó finalitza el 2 de setembre. S’hi poden presentar tots els treballs de premsa, ràdio, televisió i internet que s’hagin fet públics entre l’1 d’agost del 2010 i el 31 de juliol del 2011.