L’Ajuntament de Parets del Vallès posa en marxa el canal de comunicació audiovisual per internet tvParets. El nou mitjà municipal arrencarà dissabte 24 de juliol a les 10.15 h amb la retransmissió del pregó de Festa Major de la població.

tvParets neix amb la missió d’oferir a la ciutadania un servei públic audiovisual “de qualitat, obert, de proximitat i compromès amb els principis ètics i democràtics”. L’objectiu és informar la població sobre l’actualitat municipal i fomentar la participació en la vida pública “amb esperit crític i constructiu”, explica el consistori en un comunicat.

“tvParets és un projecte modern, professional i obert a la ciutadania, un espai on trobar-nos i rebre informació de la realitat del municipi”, assenyala la vicealcaldessa i regidora de Comunicació, Casandra Garcia.

La voluntat és que el mitjà compti amb col·laboradors i programes de gent i entitats del municipi, com passa amb la ràdio. De fet, la nova TV per internet es nodrirà dels continguts dels altres mitjans municipals, l’emissora RAP107 i la revista Parets al Dia.

Garcia ressalta que tvParets “és un mitjà dinàmic i flexible, que s’adapta a les necessitats del camí, i alhora és un projecte de futur i estable”.