El portal Patatabrava.com ha llançat un diari universitari 2.0 editat pels mateixos estudiants, Que corri la veu. Es tracta d’una eina dissenyada perquè els més de 300.000 universitaris registrats al web construeixin un mitjà de comunicació multimèdia col·laboratiu.

El diari, ubicat al mateix portal, disposa de 26 canals temàtics amb articles signats pels propis estudiants segons la seva “òptica i subjectivitat”. Així, qualsevol usuari del web pot convertir-se en col·laborador del diari, on més de 70 operadors han estat seleccionats per actuar com a filtre dels continguts publicats.

Segons el portal, aquest nou mitjà de comunicació “participatiu, organitzat i lliure” té com a objectiu ser la veu dels estudiants i un reflex dels interessos de la comunitat universitària.

El projecte Patatabrava.com va néixer de la mà d’un grup d’estudiants a la facultat de comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona i, actualment, forma part de la xarxa de noves empreses spin-off d’aquesta universitat.