La junta d’accionistes del Grupo Zeta ha acordat la incorporació al seu consell d’administració de dos nous membres, Pedro Fontana i Andrés Tejero. Segons assenyalen en un comunicat, l’objectiu de les incorporacions és “reforçar els projectes estratègics de futur del grup”.

Pedro Fontana actualment és president d’Áreas SA y del patronat de la Fundació ESADE. A més, és membre del consell d’administració d’Indukern i de Fira de Barcelona, i del consell assessor de Mercapital.

Al llarg de la seva carrera professional, entre altres càrrecs, ha ocupat la presidència de Banca Catalana, del Cercle d’Economia, del consell Social de la Universitat de Barcelona; també va ser conseller delegat de NH Hoteles i director general del BBVA a Catalunya, de Turisme de Barcelona, del COOB’92, i de Banca Masardá.

Per la seva part, Andrés Tejero actualment està involucrat en projectes en el camp d’internet, de telecomunicacions i d’energia, on ha creat el major parc fotovoltaic de l’Estat a través de les empreses Aliwin i Aurinko.

En els anys 90 va ocupar càrrecs d’alta direcció a Telefónica i va ser president de Cabitel i Fonditel. També ha estat conseller delegat de Veo TV i conseller del Grupo Recoletos, d’UTECA i d’Impulsa.

El consell d’administració del Grup Zeta està presidit per Antonio Asensio Mosbah, i en formen part com a consellers Joan Llopart, president de la comissió executiva; Conrado Carnal, director general del grup; Francisco Matosas, expresident del consell; i l’empresari Serafín Roldán. Com a secretari actua José Ramón Franco.