RNE introduirà diversos canvis la propera temporada. El més significatiu, la incorporació de Pepa Fernández per conduir Las mañanas de RNE en el tram de 10 a 13 h, en substitució d’Alfredo Menéndez. D’aquesta manera, la periodista cerverina deixa el magazín de cap de setmana No es un día cualquiera, al capdavant del qual porta 20 anys.

El buit de Pepa Fernández al magazín l’ocuparà Carles Mesa, actualment conductor del programa de matinada Gente despierta, que la propera temporada conduirà Alfredo Menéndez.

La graella de RNE de la propera temporada elimina Esto me suena. Las tardes del ciudadano García, que actualment s’emet de 15 a 18 h. En el seu lloc la periodista Amaya Prieto conduirà la primera franja, de 15 a 17 h, i donarà pas al programa Por tres razones de Mamen Asencio, fins a les 19 h, que allargarà així el seu horari (ara s’emet de 19 a 19.45 h). Finalment, El ojo crítico d’Alberto Martínez Arias (que actualment s’emet de 18 a 19 h), endarrereix una hora el seu inici.

El curs vinent els informatius de RNE aposten per la continuïtat. Iñigo Alfonso dirigirà i presentarà España a las 6, 7, 8 y 9 en Las Mañanas de RNE per segona temporada. De 13 a 15h segueix Ana Sterling amb l’informatiu 14 horas, i de 20 a 23.30 h Antonio Delgado amb 24 horas.