El reportatge de portada de l’últim número d’Interviú, amb fotos en topless de la presentadora i actriu Pilar Rubio, no ha agradat gens a la seva protagonista, que estudia demandar la publicació de Zeta. Segons assegura en un comunicat la seva agència de representació artística, Eclipsi Imagina, es tracta d’una sessió realitzada fa 14 anys amb un propòsit diferent pel qual han estat publicades. Rubio, que no ha autoritzat ni consentit la publicació de cap de les fotografies, ha posat el tema en mans dels seus advocats.

El reportatge d’Interviú utilitza tres sessions fetes a Rubio quan aquesta era una desconeguda model publicitària que treballava per a l’agència Fashion Face. Una, del 1998, era per a un reportatge sobre la censura de revista Tiempo. A banda, també recupera imatges del 1999 preses per a un suplement de motor, i unes fotografies d’una campanya publicitària d’una col·lecció de pel·lícules eròtiques d’Interviú.

Per la seva part, Interviú argumenta que Pilar Rubio va rebre una contraprestació econòmica per fer les imatges i cedir-les a Zeta.