Vocento ha nomenat Pilar Sainz Díaz com a nova directora general de comunicació i relacions institucionals del grup. La fins ara directora de comunicació de Vocento substitueix Óscar Campillo Madrigal, qui va assumir el càrrec el juliol de 2016 i ara dirigirà un nou projecte editorial esportiu dins del grup.

Aprofitant el relleu, el departament unicació ha estat reorganitzat per tal d’impulsar les diferents àrees: Aloysio Araujo, director de relacions institucionals; Juan Hevia-Aza, director de màrqueting i esdeveniment; Enrique Pastor, director creatiu, i Mariana Ramonell, directora de sostenibilitat. Per la seva part, María Vega de Seoane, fins ara directora d’esdeveniments i sostenibilitat, deixa el grup a finals de gener després de 34 anys per jubilació.

Pilar Sainz va arribar el 2012 a l’ABC com a directora de negoci a Kiosko y Más, i posteriorment va ser directora de relacions institucionals del diari. El 2016 va assumir la direcció de comunicació de Vocento. Anteriorment havia estat directora de màrqueting d’Orbyt a Unidad Editorial, i responsable de màrqueting i comunicació a Focus Ediciones, entre d’altres.