L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i Televisió de Catalunya han subscrit un conveni per instal·lar una càmera del servei meteorològic de la cadena pública per primer cop a la població de la Costa Brava. L’acció del consistori, que pagarà 9.000 euros anuals, té per objectiu promoure la imatge del municipi. El contracte és per tres anys, renovable per anualitats.

La càmera, que estarà operativa a principis d’aquest mes de gener, es podrà veure aleatòriament en els diversos espais d’El Temps a TV3 i el 3/24, així com al 324.cat, al servei de vídeo TV3alacarta i al web de l’Ajuntament, i mostrarà una perspectiva general de la Platja Gran de nord o de la Cala Rovira. L’acord inclou la col·laboració de l’Hotel Costa Brava, que és on s’ha instal·lat la càmera.

Actualment TVC té 33 càmeres arreu dels Països Catalans, de les quals set a les comarques gironines: L’Estartit, Girona, Masella, La Molina, Núria, Ripoll i Roses. D’aquesta manera, la nova càmera de Platja d’Aro serà la vuitena a la demarcació i la tercera de la Costa Brava, que en el seu moment també havia comptat amb instal·lacions a Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols o Palamós.