Enric Agud durant l’espai ‘El temps’ premiat.

La 13a edició de l’International Weather Summit ha guardonat la secció El temps de TV3 com a millor presentació a plató. Més concretament, la cimera meteorològica ha distingit la realitat augmentada presentada per Enric Agud que es va emetre l’1 de setembre dins el Telenotícies vespre. En l’espai es feia un resum meteorològic de l’estiu.

El jurat de l’International Weather Summit està format pels mateixos presentadors. “Potser és el millor reconeixement que li poden fer a un espai del temps, perquè són els mateixos companys els que decideixen que el teu treball és el millor”, assenyala Agud.

Aquesta és la segona vegada que el meteoròleg representa els mitjans de la CCMA en aquesta cimera. L’any passat Enric Agud es va convertir en el primer meteoròleg de l’Estat a participar-hi.

La 13a International Weather Summit es va celebrar aquest cap de setmana a la vall d’Stubai, al Tirol, Àustria, i va comptar amb la participació d’una cinquantena de presentadors de 18 països. El tema central va ser l’efecte de l’escalfament global sobre les glaceres.