Tendencias 21 s’ha convertit en el portal temàtic sobre ciència i innovació tecnològica de la vintena de diaris de Prensa Ibérica. El mitjà especialitzat va néixer el 1988 impulsat pel periodista Eduardo Martínez de la Fe, que continua al capdavant, primer com a revista impresa i posteriorment en digital.

L’objectiu del projecte editorial és practicar un “periodisme intel·ligent” aplicat al coneixement. “Avui és possible gaudir informant-se, gràcies a la combinació d’un esforç científic unida a un esforç periodístic per convertir l’important en interessant”, assenyala Alejandro Sopeña, director de nous projectes de Prensa Ibérica.

Saber el què, però també el perquè, a través d’un mitjà fiable i comprensible és la raó de ser de Tendencias 21, que pretén elevar la cultura científica de la ciutadania. “S’ha acabat el temps de les notícies ‘bomba’ amb una credibilitat dubtosa. És el moment del rigor sense perdre de vista l’interès general i prestant veritable atenció a les coses que ens afecten i ens importen”, afegeix Sopeña.