Prensa Ibérica Media ha remodelat el consell d’administració de l’editora d’El Periódico de Catalunya. El nou òrgan directiu està format per Javier Moll com a president i conseller delegat, i el seu fill Aitor Moll Sarasola també de conseller delegat. La vicepresidència del consell és per Joan Tapia, fitxat com a president del comitè editorial d’El Periódico.

Com a consellers també entren Sergi Guillot, director general de Prensa Ibérica, i Francisco Guixa, director de desenvolupament corporatiu del grup. L’únic que continua en el nou consell d’administració del diari és l’exdirectiu de Zeta Conrado Carnal.

Altres incorporacions són les del periodista Rafael Jorba (ex sotsdirector d’El Periódico), Pedro Pujado, Maria Teresa Barrera i Juan José Brugera.

Nou consell de Zeta

Per la seva part, el consell d’administració de Grupo Zeta està format per Javier Moll com a president i conseller delegat; la seva dona Arantza Sarasola com a vicepresidenta i consellera delegada, i el fill Aitor Moll Sarasola també de conseller delegat. Tres filles més consten com a conselleres: Arantxa, Idoia i Ainhoa Moll Sarasola.

Com en el consell d’El Periódico, l’únic que repeteix respecte a l’anterior etapa és Conrado Carnal. Les incorporacions són Sergi Guillot, director general de Prensa Ibérica; Álvaro Alcolea, director financer del grup; Carmelo Calvo, director de relacions institucionals; Irene Lanzaco, directora general de presidència i serveis jurídics, i persones de confiança de la família com Manuel Pascual i Santiago Descarrega.