El passat setembre es va constituir a Barcelona Prensa Ibérica Media (PIME), una escissió d’Editorial Prensa Ibérica amb la mateixa composició societària i a la qual es van transferir els mitjans del grup, integrats en les subdivisions de premsa i centres d’impressió; ràdio i televisió, i serveis digitals.

Ara, el consell d’administració de PIME ha aprovat una reorganització de l’estructura amb la creació de quatre direccions generals que es repartiran les diferents responsabilitats. L’objectiu de tot plegat és donar un nou impuls al grup per fer front als reptes de futur del sector.

Les quatre noves direccions generals abasten l’àrea de negoci, al capdavant de la qual ha situat Luis Andreu; la de continguts, amb Isidoro Nicieza; l’àrea financera  i de sistemes, a càrrec d’Álvaro Alcolea, i la direcció general de serveis jurídics i relacions institucionals, amb Irene Lanzaco com a responsable. El fins ara director general del grup, José Luis Rodríguez Artime, passa a assumir altres funcions dins del consell d’administració del grup.