El Departament de la Presidència ha obert el procés de licitació per a l’adjudicació del servei de confecció d’un dossier de premsa diari per a la Direcció General de Comunicació del Govern. El contracte és de sis mesos (de l’1 de juliol al 31 de desembre de 2018) i està dividit en tres lots, amb un pressupost de licitació conjunt de 30.000 euros (sense IVA). El termini per presentar ofertes finalitza l’11 de juny.

El primer lot inclou 17 capçaleres de premsa diària d’àmbit català i estatal: La Vanguardia, El Periódico, Ara, El Punt Avui, Vilaweb Paper, El País, El Mundo, ABC, La Razón, Expansión, El Economista, Cinco Días, Diari de Girona, Diari de Tarragona, Regió7, Segre i La Mañana.

El lot 2 és per a 18 capçaleres de premsa comarcal no diària: Diari de Manlleu, Diari de Vilanova, El 3 de Vuit, El Ripollès, El Vallenc, Hora Nova, L’Ebre, L’Eco de Sitges, L’Informador de Martorell, La Comarca d’Olot, La Veu de l’Anoia, La Veu de la Segarra, Nova Conca, Nova Tàrrega, Setmanari de l’Alt Empordà, Setmanari Montbui, Torelló i El 9Nou.

El darrer lot comprèn 17 mitjans internacionals: The Wall Street Journal, The Washington Post, The New York Times, Financial Times, The Guardian, The Times, Le Monde, Le Figaro, Libération, Il Corriere della Sera, La Repubblica, La Stampa, The Irish Times, Diario de Noticias, La Tribune de Genève, Frankfurter Allgemeine Zeitung i Süddeutsche Zeitung.

Les empreses licitadores han d’oferir, com a mínim, un nombre de capçaleres que superi el 70% de les requerides en cadascun dels lots.

El pressupost de licitació és de 17.000 euros per al lot 1; 9.000 euros per al 2, i 4.000 euros per al lot 3. No hi ha limitació d’adjudicació de lots a una mateixa licitadora.

La mesa de contractació tindrà en compte com a criteris de valoració l’oferta econòmica (fins a 50 punts), la integritat del lot que es licita (45 punts) i la reducció del termini d’entrega del dossier (5 punts).