El ple de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès ha decidit que el consistori surti del Consorci Teledigital Mollet, que gestiona Vallès Visió, tal com ja havíem avançat al setembre que podia passar.

“Des del començament hem estat amb el projecte i hem cregut en ell, però no cal dir molt sobre quina és l’actual conjuntura econòmica. S’han de fer ajustos pressupostaris per poder fer altres coses que considerem prioritàries”, va explicar l’alcalde, Oriol Safont.

La sortida serà efectiva el proper 1 de gener i suposarà un estalvi per a l’Ajuntament de 40.000 euros. El pressupost del Consorci per a l’any 2012 és d’1.024.000 euros, un 20% inferior que l’1.276.000 d’aquest any.

A mitjan setembre, Safont va assegurar que el cas de Vilanova podria no ser l’únic: “Altres municipis es plantegen deixar-ho”, va dir aleshores sense donar més detalls.

Vallès Visió va iniciar les seves emissions regulars el 25 de març del 2010, i formen part del seu Consorci les poblacions de Mollet, Parets, Montornès, La Llagosta, Montmeló, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Vilanova del Vallès i Vallromanes.