Francesc Fàbregas i Saül Gordillo segellen l’acord (foto: Principal).

El diari digital Principal del grup 8tv s’ha incorporat com a membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal. El seu director, Saül Gordillo, celebra un acord que ha de servir per enfortir els llaços del nou mitjà amb el periodisme comarcal.

“Amb aquest pas, sumem riquesa a la pluralitat comunicativa del país, un tret que històricament ha caracteritzat el mapa comunicatiu a Catalunya”, ressalta. “Apostem pels mitjans del país i els continguts de proximitat”, afegeix Gordillo.

Per la seva part, el president de l’ACPC, Francesc Fàbregas, valora mot positivament la incorporació de Principal a l’entitat. “Unim sinergies i ens retroalimentem. Una de les funcions més importants de la nostra associació és ajudar tots els mitjans que en formen part, des de diverses vessants: publicitat, agències, estudis d’audiència, cursos de formació…”, indica.

Sobre la irrupció de Principal, Fàbregas diu que “sempre que neix un nou mitjà a Catalunya és una bona notícia”. En aquesta línia, apunta que “malgrat que es digui que ‘tot està inventat’, ens hem de reinventar cada dia i, qui no sigui capaç d’innovar, tindrà dificultats. Li auguro un bon futur a Principal”.