El periodista Enric Hernàndez Llorente s’ha incorporat a Prisa Media com a adjunt al president executiu, Carlos Núñez, i s’encarregarà del desenvolupament corporatiu de l’àrea. D’aquesta manera, la divisió de mitjans de Prisa continua sumant efectius a la cúpula directiva.

Hernàndez ja va treballar al grup de 2009 a 2010 com a director adjunt d’El País i responsable de l’edició a Catalunya. Posteriorment va fitxar per El Periódico de Catalunya com a director (2010-2019), on amb anterioritat ja havia estat subdirector (2006-2009) i redactor en cap a Madrid (1998-2006).

Després de sortir del diari de Zeta, el 2019, Hernàndez va ser nomenat director d’informació i actualitat de RTVE, d’on va ser cessat l’estiu de 2021 amb la renovació del consell d’administració de la corporació.

Fa uns mesos, el nom d’Enric Hernàndez va ser proposat pel PSC per ser el conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local, però el nomenament va ser rebutjat per Junts, i va acabar d’assessor tècnic sobre comunicació local en l’àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona, responsabilitat que ha exercit durant menys de quatre mesos.