El grup de comunicació ha arribat a un nou acord per refinançar el seu deute (3,1 milions d’euros), després que no aconseguís tancar el que va presentar el juny. En una comunicació a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Prisa assegura que el nou acord s’ha segellat amb la majoria dels inversors institucionals que van comprar deute financer en el mercat secundari i que es van incorporar al sindicat bancari creditor de Prisa, els quals representen l’11% del deute, així com amb els principals bancs creditors, que representen el 73% del deute.

Prisa explica que ha incorporat algunes “modificacions” a la proposta del juny. Com a part d’aquest acord, els inversors institucionals han accedit a proveir l’empresa amb una línia de finançament addicional per cobrir les seves necessitats a mig termini.

Ara, el grup traslladarà el nou acord a la resta de creditors financers; si tingués “el mateix grau de recolzament” que la proposta inicial, el pla de reestructuració comptaria amb l’adhesió de més del 95% del deute de Prisa, segons afirma. Amb tot, l’empresa admet que el procés segueix “sotmès a riscos donada la seva complexitat”.