Dues de les associacions que formen part de Productors Audiovisuals Federats (PROA), l’Associació de Productores Audiovisuals de Ficció i l’Associació de Productors de Programes i Sèries de Televisió, han renovat les respectives juntes directives.

Per una banda, ProFicció ha escollit Xavier Granada (Magrana) com a nou president en substitució d’Albert Sagalés (Diagonal TV), que deixa el càrrec després de dos anys, tot i que continua com a vocal de la junta. Granada encapçalava l’única candidatura que s’havia presentat.

La renovada junta es completa amb les vicepresidentes Miriam Porté (Distinto Films) i Laura Rubirola (Tandem Entertainment); el tresorer Manuel Monzón (A Contracorriente Films); la secretària Àngels Masclans (Oberon Cinematográfica), i els vocals Adrià Monés (Sound & Fury) i Marta Ramírez (Coming Soon), a més de Sagalés.

Per la seva part, ProTV ha ratificat Paco Escribano (Minoria Absoluta) com a president de l’associació de productores televisives. La resta de la junta es manté amb el vicepresident primer Jordi Ferrerons (Lavinia Audiovisual); el vicepresident segon Carlos Fernández (Filmax); el tresorer Marc Roma (Batabat); el secretari: Guillem Sans (APM+), i els vocals Raimon Masllorens (Brutal Media) i Jaume Banacolocha (Diagonal TV).