El Col·legi de Periodistes de Catalunya acull divendres la jornada Mitjans de comunicació en temps d’eleccions municipals, coorganitzada amb la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya.

La sessió té per objectiu donar resposta a algunes de les qüestions que es poden plantejar els professionals de la informació a l’hora de cobrir unes eleccions. A més, es presentarà un web on trobar documentació i respostes als dubtes que puguin sortir en relació a la cobertura en campanya electoral.

La jornada arrencarà amb una introducció a la normativa electoral (10.20 h) a càrrec de Carme Fita, cap de l’àrea jurídica del Consell de l’Audiovisual de Catalunya.

Posteriorment s’ha programat la taula rodona Cobertura de la campanya: propostes, preguntes i respostes (11.30 h), amb la participació de Mònica Lablanca, directora de Cugat.cat; Eva Garcia, directora de Ràdio Sant Vicenç; Marta Insúa, cap dels serveis jurídics de La Xarxa, i la mateixa Carme Fita.

La jornada clourà amb la presentació del web amb FAQS de la jornada (13.15 h), a càrrec de Carles Prats, coordinador del Grup de Treball de Mitjans Públics del Col·legi de Periodistes.