L’emissora local Punt 6 Ràdio ha obert un “parèntesi de reflexió” amb l’objectiu de decidir el seu futur rumb amb una nova estructura gerencial. La mesura implica que la ràdio reusenca hagi modificat part de la seva programació, suprimint el magazín matinal i els butlletins informatius. Ara la graella es nodrirà dels socis i col·laboradors de l’emissora i es completarà amb la programació de La Xarxa.

Segons assegura l’associació que aixopluga legalment Punt 6 Ràdio, creada el setembre del 1982, després de tots aquests anys com a emissora local amb vocació de servei públic, però des de la vessant privada i associativa, ara toca “canviar de rumb i agafar aire”.

Els motius

Des de l’associació expliquen que, un dels motius que els ha obligat a replantejar la situació, és que l’Ajuntament de Reus (tant l’actual equip de govern com l’anterior) no “ha volgut consolidar el seu compromís amb l’emissora tot i els constants passos que s’han fet per fer-ho possible”. Els “detonants”, però, han estat l’actual context econòmic i “errades en la gestió” per part de la direcció de l’emissora.

L’Associació Punt 6 Ràdio fa extensiva la reflexió al voltant de la necessitat que Reus disposi de mitjans de proximitat propis a la resta d’entitats, institucions, agents socials, polítics i econòmics i a altres col·lectius del territori.