“Les coses s’han de deixar quan són a dalt de tot”, ha dit Joaquim Maria Puyal sobre la decisió de plegar de les retransmissions dels partits del FC Barcelona després de 50 anys.”No em vull morir fent un salt de la cabina de transmissions del camp del Barça al cementiri de les Corts”, ha bromejat en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio.

Com ja va advertir amb l’anunci, Puyal no es jubila: “Vull fer coses que em vinguin de gust sense haver arribat a la vellesa, sense haver perdut les condicions per exercir la professió”, ha argumentat el periodista.

Quines? No les ha concretat, però ha recordat que té un taller de comunicació que ofereix suport a empreses i que li agradaria fer classes a la universitat. Puyal també ha mostrat interès en impulsar algun projecte de caire social i anar pel món amb una càmera per explicar les “moltes desigualtats” que hi ha. Fins i tot ha obert la porta a fer una obra de teatre o una pel·lícula. “L’àmbit de la meva curiositat és bastant ampli”, ha admès.