L’exdiputat de la CUP Quim Arrufat ha presentat una demanda contra el diari Ara i el periodista Albert Llimós, per la informació publicada fa un any què s’explicava que havia deixat el partit amb una denúncia interna per agressió sexual i una altra d’abús. La demanda, també dirigida contra la formació anticapitalista, ha estat admesa pel Jutjat de Primera Instància número 2 de Vilanova i la Geltrú.

L’acció judicial té per objectiu restaurar el nom d’Arrufat “vers les falses acusacions públiques, i sense cap mena de fonament, fetes contra la seva persona”, les quals li han causat “greus prejudicis tant personals com professionals”, assenyala el seu advocat en un comunicat.

L’única prioritat de l’exdiputat és “que quedi palès que les informacions publicades són falses” i defensar el seu dret a l’honor. Per això, ha decidit que l’obligada compensació econòmica a reclamar als demandats sigui la quantitat simbòlica d’un euro en concepte d’indemnització, malgrat se li ha produït un “greu perjudici en termes morals, laborals, socials i econòmics”.