Del 28 de febrer al 3 de març Ràdio Amèrica Barcelona farà la seva programació des del Casal de Catalunya de Buenos Aires, a l’Argentina. Per primer cop des de la seva creació, a finals de 2019, RAB Ràdio emetrà lluny dels seus estudis de Barcelona.

Al llarg de la setmana comptarà amb la participació de Les Luthiers (que van néixer a l’espai teatral del Casal de Catalunya de Buenos Aires), l’escriptor Hernán Casciari, els orfebres Pallarols i altres personalitats representatives de la relació profunda entre Catalunya i Argentina, informa Exterior.cat.

El magazín A banda i banda emetrà un especial amb la participació dels presidents dels casals i centres catalans de l’Argentina i l’Uruguai, que es reuniran a la seu del Casal de Catalunya de Buenos Aires especialment per a l’ocasió.

Altres programes de l’emissora, com La Taverna del Barça, també s’emetran des de la capital argentina. Dilluns 28 es farà un programa compartit amb l’espai Barça Radio que la Penya Nicolau Casaus de Buenos Aires realitza cada setmana a l’emissora argentina AM 610.

I el programa Qui som, amb Francesca Clausellas, autora del llibre De Paquita a Francesca, explicarà la seva història d’emigració a l’Argentina fa més de 70 anys.