Ràdio Amèrica Barcelona, l’emissora online dedicada a la Catalunya exterior, ha endegat la nova temporada amb tres novetats a la graella.

A banda i banda és un magazín d’informació i entreteniment pensat per i per als catalans de l’exterior que reemplaça l’En directe. El nou espai s’emet cada dia de 15 a 17 (hora catalana) amb l’objectiu de captar la franja matinal al continent americà i la sobretaula a Catalunya.  

El nou programa, conduït pels periodistes Mariel Lesnichevsky Boronat i Saïd Sbai es fa en directe des de l’estudi de RAB Ràdio a Barcelona. Durant les dues hores d’emissió hi ha connexions diàries amb Ciutat de Mèxic, Guayaquil, Bogotà, Paranà, Buenos Aires, Montevideo, i les capitals europees Brussel·les i Luxemburg. La periodista Queralt Arias recorrerà Barcelona i Catalunya amb la unitat mòbil de RAB Ràdio per prendre el pols al país. 

“Després de gairebé dos anys fent una programació centrada en la informació i en la pandèmia, creiem que cal obrir el ventall i donar pas a l’entreteniment, la cultura, el pensament i l’activitat de les comunitats catalanes de l’exterior”, explica Germà Capdevila, director de RAB Ràdio. 

Els divendres, la franja d’A banda i banda serà ocupada pel nou programa Pensaveus, una proposta cultural gestada i produïda per l’equip de RAB Ràdio a Mèxic que coordina Miriam Aymamí. 

L’altra novetat de la graella de Ràdio Amèrica Barcelona és la tertúlia esportiva La Taverna del Barça, una proposta informal i distesa amb la participació de culers i penyistes d’arreu del món, que també oferirà entrevistes i les cròniques dels partits. L’espai s’emet els dilluns de 22 a 23 h (hora catalana).  

La graella de la nova temporada de RAB Ràdio es complementa amb programes com La hora catalana des de Buenos Aires; Punt de trobada i Qui som des de Guayaquil; La FIEC t’ho explica des de Brussel·les i Vancouver; Re-volta des de Ciutat de Mèxic, i Catalunya sardanista i Les converses de l’Esguard des de Barcelona. 

 

Font: Exterior.cat