RAB Ràdio ha estrenat aquest 9 de gener RAB Reels, un nou programa presentat per set noies d’entre 12 i 15 anys de diferents països (Equador, Argentina, Alemanya, Luxemburg, Itàlia, Noruega i Catalunya) per mantenir el contacte amb la llengua i cultura d’origen.

L’espai comptarà amb recomanacions culturals de música, llibres, pel·lícules i sèries, videojocs, aplicacions, xarxes socials, etcètera, sempre en llengua catalana, des de la perspectiva de les presentadores. També hi haurà espai per a entrevistes a creadors culturals del panorama català, amb especial atenció als dirigits a joves i adolescents.

Alhora, RAB Reels vol mostrar una realitat poc coneguda a Catalunya: l’existència d’una comunitat catalana a l’exterior nombrosa i activa, amb un segment jove que vol mantenir els llaços amb la llengua i la cultura dels seus pares i avis.

El nou programa de RAB Ràdio s’emetrà tots els dilluns a les 20 h (hora catalana). La primera convidada ha estat la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret.