La plataforma digital RAC+1 ha estrenat 14-F, un podcast d’informació pràctica sobre les eleccions al Parlament. Dirigit per Adrià Santasusagna, periodista de política de RAC1, l’espai oferirà dos capítols per setmana, els dilluns i els dijous.

14-F tractarà tot allò que envolta els comicis: des de com funciona el finançament dels partits, qui pot arribar a la presidència o com funciona una campanya electoral fins a com es podrà votar en aquestes eleccions marcades per la pandèmia.

“Aquest podcast pretén donar respostes clares i senzilles sobre tot allò que envolta aquesta convocatòria electoral”, assenyala Santasusagna. “Explicarem com funcionarà el vot per correu i el vot exterior, com s’hauran de fer les cues i com funcionarà el sistema de franges que s’establiran per anar a votar presencialment, i com es podrà votar si ets positiu o contacte d’una persona que té coronavirus. A ningú no se li ­escapa que no seran unes eleccions normals; la gent té dubtes, i els intentarem respondre”, afegeix.

Amb 14-F, RAC1 continua nodrint poc a poc la seva plataforma digital, que ja compta amb cinc podcasts exclusius.